lauantai 6. helmikuuta 2016

Sallikaa mun nauraa!!!

Vai muka että JOULULOMALLA ehtis paremmin päivittää blogia? Kakkapuhetta sanon mä! Eihän toi Emäntä koneelle ehtiny. Sille on iskeny kauhee neuloosi ja se vaan neuloo tai virkkaa - aina ku pieni vapaahetki iskee. Vaikka mä kuinka ruikuttasin, että eiks jo voitais mennä blogia päivittään, ni ei... kuuroille korville haukun! Kohta mun on opeteltava ITTE käyttään tietokonetta!!!

No, ei senpuoleen, että täs nyt mitään ihmeitä ois tapahtunu. Mua on toki yritetty kouluttaa ottamaan vieraita vastaan vähän rauhallisemmin, mutta en mä meinaa kouliintua ;)  Must on niin järjettömän ihanaa ku joku meille tulee, että mähän meinaan ihan revetä liitoksistani. Jos Emäntä ei mua nappais kiinni ni mä syöksyisin vieraan kimppuun ja kyllähän siinä sit helposti tulis vähän näykkästyäkin kiihkoissani vaikka tarkotus olis vaan roikkua hihansuissa. Kyllä mua harmittaa ku niin ei muka saa tehdä. Emäntä pitää mua aina kiinni - joko kainalossa tai hihnassa - ja vasta ku mä oon ihan rauhallinen, ni sit pääsen moikkaan vieraita. Ja sit se onnistuukin ihan ihmismäisesti <3  Aluks mun rauhottuminen kesti jotain 30 minsaa, mut nykyään enää alle 10, joten oonhan mä edistyny.

Tää talvi on ollu aika haastava, ku ensin oli kaameesti kuraa koko ajan. Sit ku siitä päästiin, ni tuli niin hirveet pakkaset, etteihän tonne pihalle ollu mitään asiaa. Pikaisesti vain talon ympäri kipaistiin. Jos vähä pitempi lenkki piti tehä, ni mullekin pyntättiin toppahaalari päälle ja tossut jalkaan. YÖKS! Tossut ei kyl ollu jaloissapysyvää sorttia. Yhden lenkin verran ne kerran pysy jaloissa koko lenkin, muina lenkkikertoina Emäntä niitä keräsi taskuun sitä mukaa ku ne irtoili. Onneks ei sillon paljo lenkkeilty, ku Emännällä ei oo semmosta pipoo, minkä sille vois laittaa nenään; sen nenä aina jääty, joten sit kierrettiin vaan talo, ni ei ehtiny jäätyä (eikä mua tarttenu pukee!!!).

Depin kans käydään lenkillä melkee kerran viikossa. Jos me ollaan jo ulkona sillon ku se tulee, ni sen kyl kuulee ku se auto lähestyy: sielt autost kuuluu hirvee kiljuntahaukku!!! Depi tietää, että se tapaa mut <3

Voi olla, että pian saatte must myös kuvia. Emäntä on vihdoin tilannu trimmausajan Arjalta, joten sit taas kamera kestää kuvaamistani rikkoontumatta - tai jotain. Mä pääsen tästä uuniluutalookistani eroon.

Nyt on pakko päästää toi Emäntä neulomushommiin, sillä on nyt menossa kuudennet sukat putkeen (ja oli siinä välissä yks tuubihuivikin).

Terv. Fiksu, The (vastahakoinen)Tossujalka.