keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Lääkärissä.

Kyllä on ihan pöhkö toi Emäntä. Mä en oo yhtään kipee ja mä oon reipas ja vauhdikas ja syön hyvin eikä mua mikään vaivaa. Silti se vei mut eläinlääkäriin! Se ku on huolissaan mun kakasta. Kakasta!!! Voitteko kuvitella? Mun kakka on mukamas tavallista löysempää. Höh, semmostahan se on ollu koko mun ikäni. Mutta Emäntä on nyt vaan saanu päähänsä, että mua pitää tutkia. Ku meil on toi ihana hoitokoira Depi, jonka kakka on Emännän mielestä sopivan kovaa. Voi elämän kevät, että ihmismammat on herkkiä! Miettiä nyt mokomaa kakka-asiaa.

Pakko mun vaan oli siihen sit alistua. Ensin Emäntä kiusas mua kolmena päivänä pökkäämällä mun kurkkuun jonku ihme matolääkkeen. Voi rähmä, justhan mä kesäkuussa semmosen satsin söin! Ja sit se raahas mut sinne lääkäriin. Mä siellä odotushuoneessa ruikutin hirveesti, ku oisin halunnu mennä heti sinne lääkärin huoneeseen. Mutta kauan piti ruikuttaa, ennenkuin mut sinne päästettiin. Sitte nostettiin pöydälle ja mä haistelin lääkärin käsiä. Mut sitte kuulkaa: se rupes mua koittelemaan!!! Mähän sit vähä poikamaisesti murisin, malliks. Niinpä mulle sitte laitettii kuonokoppa, ku se lääkäri ei kuulemma halua mun hampaita ranteeseensa. No, mä sit murisin koko tutkimuksen ajan. Sydämestäki lääkäri kuuli vain murinaa. (Mutta yhtään en rimpuillu!)
   Paitsi sitte, ku avustaja alko laittaa piikkiä mun sääreen! Sillon vähä yritin potkia. Mut Emäntä rutisti mua kovaa enkä päässy liikkumaan. Kahteen putkiloon otettiin verta. No, siinäpähän nyt tutkivat, mitä mun sisuksissa virtaa!

He-he, kyllä Emännällekin annettiin tehtävä: se sai mukaan purkin, johon sen pitää kerätä mun kakkaa kolmena päivänä. Ha-ha-ha, saa Emäntä maistaa omaa lääkettään. Ittepähän halus mua tutkituttaa, ni saapi nyt keräillä paskaa! Se on sille ihan oikein!

Terv. Fiksu, terve ku pukki (kunnes toisin todistetaan?)

lauantai 17. lokakuuta 2015

Ketjureaktio

Täs yhtenä päivänä Emäntä tuli keittiöön ja näki mut nukkumassa keskellä keittiön ruokapöytää. On se niin väärin, että se komensi mut siitä pois. Mitäs itte oli jättäny villatakkinsa siihen pöydälle! Kai mä ny saan sen villatakin päällä nukkua!!!

t. Fiksu *väärin kohdeltu*